Randers bankede svenske vicemestre

Randers FC er inde i en skidt periode, men torsdag slog holdet overbevisende svenske IFK Göteborg med 3-0.

Landsholdspausen er over os, og det har fået bolden i Alka Superligaen til at ligge stille. Det betyder dog ikke, at alle 12 klubber er uden for aktion. Skærtorsdag skulle Randers FC nemlig i aktion i en svær opgave, da de svenske vicemestre fra IFK Göteborg stod klar. Her fik Alka Superligamandskabet en smule oprejsning efter en skidt og turbulent periode.

Randers FC sejrede nemlig med overbevisende 3-0, og den sejr blev grundlagt af hård fight og stærkt spil gennem 90 intense minutter. Allerede efter 17 minutters spil lykkedes det kronjyderne at tage føringen. Kasper Fisker sendte Mikael Ishak afsted i dybden, og alene med IFK-keeper John Alvbåge nettede angriberen køligt til 1-0.

2-0 blev det også til Randers før pausen. Igen sendte Kasper Fisker flot Mikael Ishak afsted, men denne gang forsøgte angriberen at slippe forbi Alvbåge i målet. Det lykkedes, og i tomt net kunne Ishak gøre det til 2-0, der også blev cifrene ved pausen.

Herfra lagde spillet sig en smule, og der kom længere mellem de helt store tilbud. Helt til sidst lykkedes det dog for Randers at nette til 3-0. Edgar Babayan tog chancen med et brag af et spark, der via nettaget blev sendt i kassen til 3-0.

Dermed fik Randers FC en god optakt til den kommende Superliga-runde ude mod OB.