• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers FC forlænger med Thomas Thomasberg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC har forlænget kontrakten med succestræner Thomas Thomasberg.

Af Ole Hoffskov

Randers FC er placeret på en fornem sjetteplads i Superligaen efter 16 spillerunder, og meget af æren skal naturligvis tilskrives godt trænerarbejde af Thomas Thomasberg, der i det hele taget har leveret pæne resultater siden sit skifte fra Hobro IK.

For det har kronjyderne nu valgt at belønne ham.

Randers FC oplyser i en pressemeddelelse, at man har forlænget kontrakten med Thomas Thomasberg, således parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2023. 

Læs også:Randers forlænger med reservemålmand: Han kan blive førstevalg

- Det er en rigtig god nyhed for alle med interesse for Randers FC, at vi har forlænget samarbejdet med Thomas Thomasberg, for han har gjort det fremragende, og forlængelsen sikrer os vigtig kontinuitet fremadrettet, siger Randers-direktør Søren Pedersen og tilføjer:

- Sammen med sit trænerteam og spillere har han skabt et godt fundament med gode resultater til følge. Thomasberg er enormt god til at udvikle både unge- og etablerede Superliga-spillere. Derfor passer han også utrolig godt ind i vores strategi med at udvikle egne spillere såvel som mere etablerede Superliga-spillere.

Hovedpersonen selv er glad for den nye aftale med Randers FC.

Læs også:Thomasberg glæder sig over Randers’ reserver: Jeg er glad og stolt

- Det betyder, at det arbejde vi har gang i, det kan vi forhåbentlig få flyttet endnu flere procenter, så vi kan rykke os til endnu bedre niveau. Vi håber alle sammen, at vi hele tiden kan forbedre os både individuelt og som hold, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har et fantastisk samarbejde med de øvrige trænere i klubben, udtaler Thomas Thomasberg og fortsætter:

- Jeg er og har altid været glad for at være i Randers FC. Hver eneste dag jeg kører hjemmefra, selvom der er et stykke vej, så glæder jeg mig til at komme på arbejde, og det er jo en dejlig følelse at have. Nu ser jeg frem til at være her i endnu længere tid og være med til at flytte klubben endnu mere.

Næste opgave for Randers FC er mod FC Nordsjælland. 

Læs også:Thomas Thomasberg: Jeg er træt af titlen som tudefjæls

Læs også:Efter forlængelse med reserve: Randers overvejer salg af førstemålmand

Læs også:Uheldig FCK'er fik 45 minutter i comeback

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.