• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers FC henter dansker hjem fra udlandet

Randers FC henter dansker hjem fra udlandet
Foto: Randers FC

Randers FC forstærker sig med den unge angriber Emil Riis Jakobsen, der både har været i engelsk- og hollandsk fodbold.

Af Ole Hoffskov

I 2015 solgte Randers FC Emil Riis Jakobsen til engelske Derby County. Tre år senere er angriberen tilbage i Kronjylland.

Emil Riis Jakobsen fik ikke noget gennembrud i engelsk fodbold, og han fik heller ikke bidt sig fast i hollandske VVV Venlo, som han var udlejet til i foråret, og derfor har danskeren besluttet sig for at vende hjem til barndomsklubben.

- Det har været en rigtig lærerig tid i Derby, der har et kæmpe setup på ungdomsfronten. Det er en stor klub, som lige præcis missede oprykningen til Premier League, så det er også et sted, hvor der er enorm konkurrence. Derfor er det en perfekt mulighed for mig at komme tilbage til Randers, hvor jeg kender rammerne og menneskerne, så jeg kan udvikle mig yderligere og forhåbentlig bidrage med nogle mål, siger Emil Riis Jakobsen til Randers FC's hjemmeside.

Søren Pedersen, der er sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, er glad for at byde 19-årige Jakobsen velkommen hjem i det kronjyske.

- Det er en modnet ung mand, der vender tilbage til det randrusianske en masse erfaringer rigere. Han har fået en god og hård fodbolduddannelse i et stort setup i Derby, hvor konkurrencen er rigtig stor og meget få slipper igennem nåleøjet. Vi er virkelig glad for, at vi har fået muligheden for at få ham hjem og bygge videre på ham, så han kan få forløst sit potentiale som målscorer i Randers FC. Der er ingen tvivl om, at Emil har et virkelig stort potentiale, fortæller Søren Pedersen.

Emil Riis Jakobsen har underskrevet en tre-årig aftale med Randers FC. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.