• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-reserve: Svært at forlange spilletid, når holdet gør det så godt

Mikael Boman spiller sjældent for Randers FC, men han erkender, at han dårligt kan brokke sig, når holdet ligger på en delt tredjeplads. Han ser sig dog ikke om efter en ny klub.

Af Anders Dehn

Indtil han blev skadet i slutningen af foråret, havde Mikael Boman spillet de fleste kampe for Randers FC, efter han kom til klubben i begyndelsen af 2018. Men siden Thomas Thomasberg tog over i sommer, har han ikke været en af trænerens foretrukne.

Da han kom på banen mod AaB i søndags, var det således hans blot syvende ligakamp i denne sæson. Samlet spilletid: 92 minutter.

Læs også: Bedst og værst: Kanon-Kallesøe sænkede AaB

Den svenske angriber er dog helt på det rene med, at han ikke kan brokke sig, når nu holdet klarer sig godt. Randers ligger på en delt tredjeplads med Brøndby IF og kun tabt én af de seneste syv Superliga-kampe.

- Det er klart, at man gerne vil spille kampene, men der er hård konkurrence. Jeg kan ikke sige så meget, når holdet gør det så godt, som det gør. For mig gælder det bare om at træne og tage de minutter, jeg kan få. Jeg kan ikke gå til træneren og kræve, at jeg skal spille, når holdet gør det så godt, siger Boman til Fotbollskanalen.

Randers-angriberen sad ude i hele den første halvdel af efteråret med en hovedskade, men sæsondebuterede i 11. spillerunde. Han har dog måttet tage til takke med lutter indskiftninger i denne sæson; den længste spilletid i én kamp var de 45 minutter, han fik i anden halvleg mod Hobro IK i november.

Næste chance for at komme på banen for Boman er Randers' kamp mod FC København på søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.