• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers-træner: Marvin Egho er inde i en god udvikling

Randers-træner Thomas Thomasberg roser sin mest målfarlige angriber.

Af Ole Hoffskov

Det kniber for Benjamin Stokke og Emil Riis med få gang i målscoringen i Randers FC. Alhaji Kamara har været skadet siden ankomst og har derfor ikke kunnet bidrage, og det er heller ikke blevet til mål fra angrebstalentet Kasper Waarts Høgh.

Derfor hviler der et stort pres på Marvin Egho hos kronjyderne, og foreløbig har den østrigske angriber leveret varen. I sæsonens første otte kampe er det blevet til fire mål og to assists for Egho, der har markeret sig som den helt store angrebsprofil i Randers FC.

Thomas Thomasberg, der er cheftræner for Randers FC, lægger da heller ikke skjul på, at han er glad for den 25-årige østriger.

- Marvin er inde i en positiv udvikling. Det tager altid lidt tid for nye spillere at finde rytmen, og Marvin var tilmed lidt småskadet, da han kom til klubben. Der gik også lidt tid, før han fik scoret, og så begyndte der allerede at opstå snak om, hvorvidt vi nu havde købt en ordentlig spiller, siger Thomas Thomasberg til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Marvin kom stille og roligt efter det og scorede blandt andet nogle vigtige mål for os i slutspillet i sidste sæson. Det har han taget med videre ind til denne sæson, og det skal han fortsætte med. Han gør det godt, men der er også områder, hvor han kan forbedre sig.

Næste opgave for Marvin Egho og holdkammeraterne er på søndag mod Esbjerg fB. 

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...