I sine 18 måneder i Brøndby IF var Elbasan Rashani meget skadet, og det gjorde det svært for kantspilleren at etablere sig.

Elbasan Rashani glæder sig til at starte sit nye kapitel i Rosenborg. Her skal han spille i resten af 2016, måske endda længere, efter han blev lejet ud fra Brøndby IF med en købsoption.

Han føler, at han var endt i en dårlig gænge på Vestegnen, hvor skader holdt ham væk fra banen i store perioder.

- Det har været svært med skaderne. Specielt på det mentale plan. Det er første gang, jeg har været så meget skadet. Nu har jeg endelig lagt det bag mig og er klar til at komme i gang igen. Få en frisk start, siger kantspilleren til tipsbladet.dk.

22-årige Rashani spillede 24 Superliga-kampe i sine 18 måneder i Brøndby, og han scorede i alt tre mål. Ikke noget stort udbytte for en spiller, der menes at have kostet omkring en håndfuld millioner.

Selv mener kantspilleren, at det dels skyldes skader, dels han ikke kunne udnytte det, han er god til, i Brøndbys taktiske oplæg.

- I Brøndby var der en spillestil, som ikke passede mig helt. Man skal vældig meget ind i banen, så jeg fik ikke brugt mine egenskaber til at påvirke kampene. 4-3-3 med rigtige kanter, så jeg kan stå bredt i banen, passer mig bedre, siger Rashani.

Inden lejeaftalen med Rosenborg blev underskrevet, var hans tidligere klub, Odds BK, ude efter ham. Rashani afviste dog overfor tipsbladet.dk, at han havde interesse i at skifte til klubben. Han ville til et sted, hvor man går efter at vinde noget, og det forventer han også i Rosenborg.

- Vi skal vinde ligaen igen, og forhåbentlig når i langt i Europa, hvor vi skal i Champions League-kvalifikationen, siger han om sine forventninger til det kommende år.

Spørgsmålet er så, om opholdet i Norges største klub bliver længere end det år. Lejeaftalen indeholder som nævnt en købsoption, men Rashani vil ikke sige, om han håber at skifte permanent.

- Man ved aldrig. Det får vi at se. Jeg tager det, som det kommer. Rosenborg har været interesseret i mig i længe, så nu må vi se.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO