• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Rasmus Falk: FCN-kamp er en lille finale

Foto: Allan Høgholm/Getty Images

FC København møder i første runde af slutspillet FC Nordsjælland, og det er ifølge Rasmus Falk en lille finale, der venter de danske mestre.

Af Kenneth Jensen

FC København er målt på point i foråret Superligaens bedste hold, og klubben har da også noget at hente, for klubben ligger lige nu blot nummer fire i dansk fodbolds bedste række.

Med 10 kampe igen af Superligaen ligger Ståle Solbakkens mandskab med 16 point op til de to tophold, Brøndby IF og FC Midtjylland, mens FC Nordsjælland på tredjepladsen er seks point foran FCK.

Og netop FC Nordsjælland er FC Københavns første modstander i mesterskabsspillet hjemme i Telia Parken, så det åbner med en seks-points-kamp for FC København, der med det store budget og de dyre spillerindkøb skal i Europa den kommende sæson.

- Kampen mod FC Nordsjælland bliver jo en lille finale for os, fordi vi har en ambition om at indhente dem og få muligheden for at nå en europæisk plads. En sejr over FC Nordsjælland vil indlysende gøre mulighederne for det en del bedre, så det er en meget vigtig kamp for os, siger Rasmus Falk til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Vi har haft en god periode med sejre og føler, at vi bliver stærkere hele tiden. Det momentum skal vi tage med ind i slutspillet, lykkedes vi med det, så kommer vi også til at gøre det godt mod alle. Der bliver tryk på i alle kampene i slutspillet, og det er det, jeg helst vil som spiller, så jeg glæder mig til at komme igang.

FC København tabte i efteråret hjemme til FC Nordsjælland, og et nyt nederlag til Farum-klubben vil gøre det meget, meget svært for FCK at hente den tredjeplads, der som minimum giver playoff om en plads i Europa.

Omvendt vil FCK med en sejr være bare tre point efter FC Nordsjælland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus