• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SIF-talent hungrer efter spilletid: Målet er helt klart at få debut inden længe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sebastian Jørgensen står og tripper i kulissen for at få spilletid for Silkeborg IF. Han håber, at han snart får sin første Superliga-kamp.

Af Anders Dehn

Det er ikke meget, de har at glæde sig over i øjeblikket hos Superligaens bundprop, Silkeborg IF. Holdet er allerede nu i alvorlig nedrykningfare, og det har ikke vundet en ligakamp i de fem seneste forsøg.

Til gengæld er der måske snart en lille, men god historie på vej fra Søhøjlandet. For det er som regel glædeligt, når en af klubbens egne debuterer i Superligaen, og det er unge Sebastian Jørgensen på vej til.

Læs også:Overblik: Så slemt ser det ud for SIF - så godt går det for FCM

Kantspilleren, der fylder 19 år nytårsaften, både tror og håber, at han er tæt på holdet. Han sad senest på bænken for første gang i sæsonen, da holdet tabte 2-1 til FC Midtjylland i mandags.

- Jeg scorede for reserverne og scorer også en del på U19-holdet. Jeg håber bare, det bliver bemærket, og så regner jeg at gøre mig gældende på Superliga-holdet på et tidspunkt. Målet er helt klart at få debut inden så længe, siger Sebastian Jørgensen til Midtjyllands Avis.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - Randers FC

Hvis den unge SIF'er kommer på banen i en af årets to sidste kampe, vil det dog ikke være hans første optræden for Silkeborgs førstehold. Han er faktisk allerede noteret for 17 af slagsen, men de kom alle i 1. division og pokalturneringen i sidste sæson.

Jørgensen indledte denne sæson på sidelinjen, efter han i sommer blev opereret for en knæskade. Siden september har han dog været kampklar igen, og han har spillet i alt 11 kampe og fire mål for reserveholdet og U19-holdet, efter han kom tilbage.

Teenageren er i det hele taget en målfarlig herre. Han har scoret 16 gange i 31 kampe for Silkeborgs bedste ungdomshold.

Læs også:Superligaens bedste: To Brøndby-spillere gør Lucas Andersen selskab

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus