• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg-manager om Flinta-forlængelse: Han er en flot karakter

Peter Sørensen bekræfter, at Silkeborg IF forlænger med Dennis Flinta. Anføreren bidrager både, når han spiller, og når han ikke gør, mener hans manager.

Af Anders Dehn

Selv om han er blevet 34 år gammel, har været meget skadet af det seneste år og ikke har været blandt sin træners foretrukne, har Dennis Flinta stadig niveau til Silkeborg.

Det har klubben besluttet og belønnet anføreren med en ny etårig kontrakt. Dermed tager Flinta turen med ned i 1. division. Det bekræfter Peter Sørensen til lokalavisen Midtjyllands Avis.

Læs også: Avis: Superliga-nedrykkerne Silkeborg forlænger med anføreren

- Vi laver en etårig aftale. Dennis er stadig en dygtig spiller, og derudover er han en flot karakter, som vi er glade for at have i klubben. Det har han også været i den her periode, hvor han ikke har spillet. Her har han haft en forbillidlig evne til at bidrage, siger Peter Sørensen.

Den nedrykning, der blev en kendsgerning i søndags, er Flintas fjerde som Silkeborg-spiller. Dermed deler han andenpladsen for flest nedrykninger fra Superligaen med en række andre spillere.

Den tvivlsomme ære som manden med flest nedrykninger tilfalder dog den tidligere OB-, Silkeborg, Ikast fS- og Vejle Boldklub-spiller Jan Sønksen. Han nåede at opleve fem nedrykninger.

Flinta tager dog det med nedrykninger i stiv arm.

- Sådan er det at være Silkeborg-spiller, det er desværre vores lod. I forhold til hvor stor vores klub er, og hvor stor vores økonomi er, ligger vi i det spænd, hvor man kan rykke ned og rykke op. Man ved godt, at der kan være sæsoner som den her, sagde han til tipsbladet.dk for et par uger siden.

Dennis Flinta og Silkeborg kan dog glæde sig over, at kaptajnen - udover de mange nedrykninger - også har været med til at spille klubben op i Superligaen tre gange.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus