• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Silkeborg-spiller om varierende spilletid: Synes, jeg greb chancen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Han har været inde og ude af holdet i 2019, men Frederik Møller synes nu selv, han har grebet chancen på venstrekanten i Silkeborg.

Af Nicklas Grodt Degn

Det har været et svingende 2019 for venstrebacken Frederik Møller, der har været inde og ude af holdet i Silkeborg i først 1. division og nu Superligaen.

Han startede forårsåbneren i den næstbedste række på bænken og kom ikke ind, og i løbet af de første syv runder fik han kun 100 minutters spilletid. Derefter var han fast mand på venstrebacken resten af sæsonen.

I den nye Superliga-sæson fik han fuld spilletid i de første to runder. I de næste to runder fik han ikke et eneste minut. Og i seneste runde var han så tilbage i startopstillingen, men nu i en ny position på venstrekanten.

- Det er gået hurtigt, men mange gange er fodbold tilfældigheder. Jeg spillede en god reserveholdskamp, og så var der spillere, der gik i stykker, og så får jeg pludselig chancen igen. Jeg synes, at jeg greb den, siger Frederik Møller til midtjyllandsavis.dk.

26-årige Møller kom til Silkeborg fra AGF i sommeren 2018. Han har derudover en fortid i AC Horsens, Hobro og FC Midtjylland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus