• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Silkeborg var tæt på sejr mod FCK: Ingen har kastet håndklædet i ringen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Silkeborg IF fik et point med fra mødet med FC København, og ifølge kantspiller Jeppe Okkels var præstationen et bevis på, at man ikke har givet op.

Af Kenneth Jensen

De har desperat brug for point for at overleve i Superligaen, så isoleret set var et enkelt point mod FCK ikke helt nok for Silkeborg IF, men pointet var ifølge kantspiller Jeppe Okkels et bevis på, at der kæmpes hårdt for at undgå nedrykning. Det siger kantspilleren i et interview med Midtjyllands Avis.

SIF har brug for nogle sejre for at undgå at rykke ud. Klubben er sidst i Superligaen med bare 11 point efter 22 kampe, og når slutspillet går i gang efter 26 kampe, bliver Superligaens nummer 14 sat i samme pulje som nummer 11. Aktuelt er der 14 point mellem 14 og 11, så det bliver stort set umuligt at redde sig med bare seks kampe i gruppespillet at spille.

Derfor handler det om enten at komme op forbi Esbjerg eller Hobro eller hente et markant antal point de sidste fire kampe i grundspillet. Under alle omstændigheder skal der point på kontoen.

Ifølge Jeppe Okkels er der stadig tro på, at midtjyderne kan klare skærene.

- Vi kan stadig nå det. Det er matematisk muligt, og det tror jeg også, at man kunne se på vores præstation. Der er ikke nogen, der har kastet håndklædet i ringen. Vi ærgrer os over, at det ikke blev til tre point, men et point kan vi tage med. Hvis vi tager det spil med til de andre kampe, tror jeg, at der venter os nogle sejre, siger Jeppe Okkels til Midtjyllands Avis.

Okkels var selv tæt på at forvandle det ene point til tre, da han sidst i opgøret mod FC København havde en afslutning, der via Kalle Johnsson gik på stolpen og til hjørnespark.

Silkeborgs næste opgave er en udekamp mod fynboerne OB.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus