2016-01-16 17:28
Foto: Jens Dresling/Polfoto

BT melder nu, at Rasmus Falk også er kommet i Celtics søgelys, og dermed kan han gøre Sviatchenko selskab i Skotland.

Det lader til at være et spørgsmål om tid, før den skotske klub Celtic præsenterer FCM-spilleren Erik Sviatchenko som ny spiller i klubben. Nu lader det til, at han kan få en i klubben, som han kan tale dansk med.

Det drejer sig om OB-spilleren Rasmus Falk. Det skriver BT lørdag. Ifølge deres oplysninger er Rasmus Falk på tegnebrættet i den skotske mesterklub. Det er OB-spilleren også i svenske Malmö og franske Lille, forlyder det.

Falks agent Mads Bach Lund bekræfter interessen i et interview med den danske avis, men slår også fast, at man tager den med ro.

- Vi har allerede afvist flere muligheder, da mavefornemmelsen ikke har været der. Vi er grundige, og vi skal sikre, at alt passer sammen, så han kan fortsætte sin gode udvikling. Ja, han har muligheden for at tage til udlandet, men det bliver ikke økonomi, der er tungen på vægtskålen – det er udsigten til at spille fast, siger han til BT.

I forvejen er der to skandinavere på holdet i svenske Mikael Lustig og norske Stefan Johansen samt en norsk manager i Ronny Deila. 

Rasmus Falks kontrakt med OB udløber til sommer, og derfor kan han skifte helt kvit og frit til en ny klub. Her har danske klubber som FC Midtjylland og Brøndby også på rygtebasis været nævnt som nye klubber ligesom, at det ikke er helt afvist, at Falk kunne blive på Fyn.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO