Skov blev hattrickhelt i storsejr over OB

FC København fik en fremragende start på foråret i Superligaen, da de tog imod OB på hjemmebane.

FC København fortsatte de imponerende takter fra efteråret, da de tog imod OB i forårets første Superliga-kamp i Parken. Det blev nemlig til en imponerende 6-1-sejr over fynboerne.

OB kom ellers frem til kampens første chance, da en forsvarssfejl af Denis Vavro gav Casper Nielsen en chance fra en skarp vinkel efter 15 minutter. Jesse Joronen havde dog ikke problemer med at redde sparket.

Efterfølgende stod der FC København på størstedelen af opgøret, og efter 22 minutter faldt kampens første scoring.

Rasmus Falk brød igennem i venstre side og lavede et indlæg, som noget tilfældigt endte hos Nikolai Thomsen, og han kunne nemt sende kuglen i kassen.

Otte minutter senere udbyggede Peter Ankersen også føringen. Robert Skov spillede Ankersen i højre side, og højrebacken snød OB’s Jacob Barrett Laursen, inden han sparkede bolden i det lange hjørne med venstrebenet.

Det skulle også blive til en tremålsføring inden pausen, og den sørgede efterårets profil i Superligaen, Robert Skov, for. I første halvlegs sidste minut sparkede han nemlig et af sine karakteristiske frispark forbi Sten Grytebust i OB-målet.

Det fortsatte med at gå FC Københavns vej efter pausen. Kun syv minutter inde i anden halvleg scorede Zeca nemlig til 4-0 efter en stor blunder af Jacob Barrett Laursen, der forsøgte at spille bolden til målmanden.

OB fik dog lidt oprejsning et par minutter efter. Efter et hjørnespark headede Marco Lund bolden ned for fødderne af Ryan Johnson Laursen, der reducerede fra tæt hold.

Robert Skov udbyggede endnu engang føringen 15 minutter før tid, da han for anden gang i kampen udnyttede et frispark og scorede til 5-1.

I slutminutter gav Ståle Solbakken spilletid til unge spillere som Ahmed Draghim og Mohammed Daramy, og de to offensivtalenter fik vist prøver på deres talent. Daramy fremtvang et straffespark, som Robert Skov udnyttede til at score hattrick.

6-1 blev kampens resultat, og FC København holder dermed fast i førstepladsen. De har seks point ned til FC Midtjylland, der dog har en kamp i hånden.