• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Skuffet Randers-stopper: Det blev en tam kamp

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Randers FC går glip af Mesterskabsspillet

Af Martin Davidsen

Tipsbladet.dk i Odense

Efter søndagens 0-1-nederlag mod OB slutter Randers FC på ottenepladsen i Superligaens grundspil og går dermed glip af Mesterskabsspillet i i Superligaen. I stedet bliver kronjyderne nu en del af puljespillet, hvor det handler om at undgå nedrykning og jagte en mulighed for at komme i Europa. 

- Vi ville gerne have haft mere med herfra, for vi skulle bruge en sejr til sidst. Det blev en tam kamp, for vi kom ikke frem til meget i første halvleg. Vi gav det et fint skud i anden halvleg, men det blev aldrig rigtig farligt, og det er ærgerligt, siger Randers-stoppen Kasper Enghardt. 

- Vi skal ærgre os de næste par dage, men nu må vi arbejde med gruppespillet. Vi må helst ikke komme i problemer, og det tror jeg heller ikke, at vi gør, men vi skal gøre det så godt som muligt, og så kommer der forhåbentligt nogle sjove kampe senere, tilføjer han. 

Enghardt mener, at OB overordnet var en svær modstander i søndagens skæbnekamp.

- OB er et fint fodboldhold. Vi har været i problemer her før, og det oplevede vi også lidt i dag. De scorede et fint mål, og så er de jo dygtige. Vi havde optræk til chancer,  men det blev aldrig helt farligt, siger han. 

Randers har egentlig spillet en fin sæson og været en del af top seks i store dele af sæsonen, og derfor ærgrer Kasper Enghardt sig over den missede mulighed for at komme i Mesterskabsspillet. 

- Vi ville for alt i verden gerne have været med i det sjove selskab, men det har aldrig været målsætningen at komme i top seks. Når man er så tæt på, er man selvfølgelig skuffet, men nu handler det om kampene i gruppespillet. Vi må gøre det så godt som muligt og klare os, siger Kasper Enghardt. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.