Slagen Rosted: Svært at sætte ord på, hvad der sker

Sigurd Rosted stiller sig uforstående over for, at Brøndby IF gik ned i anden halvleg og tabte til AC Horsens.

Anthony Jung gav Brøndby den start, man havde håbet og forventet, da Casa Arena søndag dannede ramme om opgøret mellem AC Horsens og Brøndby.

Tyskeren scorede til 0-1 små tyve minutter inde i kampen, og sådan stod det også ved pausen, men i anden halvleg kom hjemmeholdet tilbage og vandt til sidst 3-2. Den afgørende scoring headede Peter Therkildsen ind.

Sigurd Rosted har svært ved at forklare Brøndby-sammenbruddet.

- Vi starter rigtig godt. Vi står måske lavt i de første 15-20 minutter, men vi tillader ikke Horsens de store chancer, og omvendt får vi tilspillet os nogle gode chancer, så det er en godkendt første halvleg, udtaler han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Efter pausen kommer vi til at stå alt for spredt og giver Horsens lov til at slå indlæg. Det er som om, at vi stopper med at spille, og det er for dårligt. Det er svært at sætte ord på, hvad det er, der sker, men vi må ikke spille to så forskellige halvlege.

Rosted kunne til gengæld glæde sig over, at han scorede sit første mål for klubben.

- Jeg har for mine tidligere klubber scoret en del mål, men det er ikke rigtig lykkedes for mig at komme i gang med det for Brøndby IF før i dag, så det var selvfølgelig dejligt at se den gå ind. Men når det er sagt, så er mit fokus på, at vi kommer til at gøre det bedst muligt i det kommende slutspil.

Sigurd Rosted stod for målet til 2-2.