Niels Frederiksen: Vi taber på det fodboldmæssige

Brøndby IF tabte i AC Horsens til et på dagen bedre mandskab, erkender Niels Frederiksen.

Brøndby IF mistede søndag et vigtigt skridt i kampen om Superligaens tredjeplads.

Anthony Jung havde sørget for en pauseføring til udeholdet, men Bo Henrikens mandskab vendte opgøret på hovedet i anden halvleg og vandt til sidst 3-2 på et mål af Peter Therkildsen.

Cheftræner Niels Frederiksen var ikke tilfreds med, at man ikke kunne dæmme op for det, man vidste, at Horsens ville komme med.

- Jeg synes, vi var for dårlige til at forsvare os mod det, vi vidste, de kom med. Det må jeg bare være ærlig at sige. Selvfølgelig har de nogle specielle styrker, men det vidste vi godt, og vi forsvarede os også rigtig fint mod det i første halvleg. Så derfor er det endnu mere ærgerligt, at vi ikke fortsætter med det i anden.

- Der var nogle situationer inde i feltet, som vi skulle have håndteret bedre, for hvis man ikke gør det, risikerer man at tabe mod Horsens. Det er der ikke noget nyt i, siger han til klubbens hjemmeside.

Frederiksen mener ikke, at hverken intensiteten eller indstillingen var årsagen til nederlaget.

- Vi har nogle fine sekvenser, men helt grundlæggende synes jeg ikke, at vi var dygtige nok i dag. Hverken på bolden eller i spillet mod bolden. Intensiteten og indstillingen fejlede som sådan ikke noget, men vi taber på det fodboldmæssige, og det er ikke tilfredsstillende.

Brøndby slutter grundspillet med 42 point.