• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE-boss om Jakob Poulsen: Ville være dumt ikke at være interesseret

Hans Jørgen Haysen mener, det ville være dumt at sige, at han ikke er interesseret i at få Jakob Poulsen transferfrit til SønderjyskE. Omvendt slår han fast, at truppen er godt besat på den centrale midtbane.

Af Anders Dehn

Mon ikke en del Superliga-sportschefer i weekend ringede til deres bestyrelser og bad om flere penge. Lige pludselig blev en af de seneste års største profiler i ligaen, Jakob Poulsen, sat til salg af FC Midtjylland, og ham var der nok mange, der godt kunne bruge.

I SønderjyskE har de også noteret sig, at den dobbelte DM-vinder har fået løbepas. Sportschef Hans Jørgen Haysen slår dog fast, at han i forvejen synes, at hans trup er godt besat på den centrale midtbane.

Læs også: Avis: Jakob Poulsen er lukket land for danske klubber

- Det vil være dumt at sige, at man ikke er interesseret i Jakob Poulsen. Men vi er ikke i dialog om noget omkring ham. Faktisk synes vi, at vi på den position han spiller, er rimeligt godt bemandet. Men at sige, at Jakob Poulsen ikke har nogle kvaliteter, vil være dumt, lyder det fra Haysen ifølge BT.

SønderjyskE hentede tidligere på sommeren Mads Albæk, som - ligesom Jakob Poulsen - er central midtbanespiller, tidligere FC Midtjylland-anfører og velkendt af cheftræner Glen Riddersholm.

Spørgsmålet er så, om Poulsen får lov til at skifte til en dansk klub. Ganske vist sagde sportschef Svend Graversen, at "vi er blevet enige om at give Jakob mulighed for at komme til en klub i udlandet eller herhjemme," men ifølge Ekstra Bladet holder den del med "herhjemme" ikke.

Avisen skrev i går, at Jakob Poulsen kun kan få lov til at skifte kvit og frit til en klub i udlandet.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus