• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Solbakken og Roerslev enige: Vendsyssel-ophold var en katastrofe

Ståle Solbakken og Mads Roerslev siger samstemmende, at den unge backs lejeophold i Vendsyssel FF var en fiasko.

Af Ole Hoffskov

Spild af tid.

Det kan både FC København, Vendsyssel FF og Mads Roerslev formentlig alle tre blive enige om, at den unge højre backs lejeaftale i det nordjyske var. Inden forårssæsonen nåede parterne til enighed om, at FCK-talentet skulle sendes på græs i Hjørring og høste værdifuld erfaring, men sådan gik det ikke.

Mads Roerslev spillede kun seks kampe for Vendsyssel FF's førstehold, og dermed blev det et lejeophold lige til glemmebogen. 

- Han træner godt efter en periode med så meget rod i Vendsyssel. Han spillede reserveholdsfodbold i Vendsyssel, og vi har også et rigtig fint reservehold, siger Ståle Solbakken med et grin.

Når nordmanden griner, skyldes det, at FCK's reservehold rent ud sagt var pivringe i den forgangne sæson.

- Vi kunne godt have brugt ham, for vi tabte med tenniscifre hver gang. Det er muligt, vores reservehold var blevet bedre, men hensigten var ikke, at han skulle spille på et lidt bedre reservehold. 

Det var en katastrofe
Den 20-årige back er helt enig med sin chef i FC København. Han kan heller ikke finde ret mange positive gloser frem, når han skal beskrive sit seks måneder lange ophold i Vendsyssel FF, der som bekendt endte med at rykke ud af Superligaen.

- Det var en katastrofe, siger Mads Roerslev.

Hvad gik galt?

- Stort set det hele. Der var en masse misforståelser, og så er der selvfølgelig nogle ting, jeg ikke kan gå i detaljer med, men det gik ikke som forventet.

Blev du stillet nogle ting i udsigt, som ikke holdte?

- Ja, det kan man godt sige. Men hvis man hører en spiller sige sådan, kan man altid tænke; ”du havde spillet, hvis du havde gjort det bedre”. Men det gik ikke helt som planlagt i forhold til, hvad jeg blev præsenteret for, men sådan er det. 

Mads Roerslev fastslår, at han umuligt kunne have spottet faresignalerne på forhånd.

- Alt blev lagt op helt perfekt, og planen lød super god. Det eneste, der skulle til, var en underskrift, og så skulle alt spille. Den plan, jeg blev præsenteret for, lignede noget, der stort set ikke kunne gå galt. Men så skete der nogle ting – sportsdirektøren (Glen Riddersholm, red.) smuttede lige efter, han havde hentet mig, og det var med til at påvirke situationen. Der skete en masse ting, og udgangspunktet ændrede sig, siger Roerslev, der alligevel forsøger at tage noget med sig fra Hjørring:

- Man skal altid få noget ud af tingene, ellers spilder man bare sin tid. Man kan på en eller anden måde få noget ud af alt, men spilletid fik jeg ikke, og var det, jeg kom efter. 

FCK-backen fortæller, at han ikke ved, om han også skal lejes ud i dette transfervindue. Ståle Solbakken fastslår, at Mads Roerslev skal med FCK på træningslejr på søndag, og derefter vil der blive taget stilling til hans situation. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus