• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ståle Solbakken: Vi prøvede også at hente Granqvist

Ståle Solbakken: Vi prøvede også at hente Granqvist
Foto: Getty Images

Ståle Solbakken var meget interesseret i en skandinavisk midterforsvarer til FCK-truppen, hvor både Erik Sviatchenko og Andreas Granqvist var på tale.

Af Oliver Okstrøm

FC København har i de seneste dage hentet både Martin Pusic, Denis Vavro og nu også Carlos Zeca, men der var også helt andre spillere i sigtekornet for FCK-manager Ståle Solbakken, der gerne havde set en skandinavisk midterforsvarer til truppen.

Det siger han i et interview på FC Københavns officielle hjemmeside i forbindelse med købet af Zeca.

Her har fokus i den danske presse været meget på Celtics Erik Sviatchenko, men her var det ikke muligt at blive enige, forklarer Ståle Solbakken.

- Vi har kigget efter en skandinavisk midterforsvarer. Vi har været i dialog med Celtic, men afstanden mellem udbud og efterspørgsmel er så stor, at det ikke kan betale sig at dvæle ved det, siger FC Københavns manager.

Han fortæller nu også, at de var ude efter den svenske landsholdsanfører Andreas Granqvist, som dog så ud til at være så løntung, at det aldrig kunne blive et emne for FCK, lyder det til.

- Vi har snakket med en Andreas Granqvist i Krasnodar, men han tjener mere end hele vores trup tilsammen - så det bliver ikke nu. De løb er kørt. Alle de løb er kørt, siger Solbakken.

Selv har Andreas Granqvist tidligere på sommeren udtalt at så længe, han har kontrakt med Krasnodar, så er et skifte ikke aktuelt, men at man aldrig ved, hvad der sker i 2018, hvor denne kontrakt udløber om sommeren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus