• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Steinlein opfordrer til at man må få fans ind på stadion igen

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein tror på, at der er gode muligheder for, at man kan få tilskuere på stadion igen.

Af Oliver Okstrøm

Når Superligaen bliver genoptatget igen i denne uge efter coronapausen, så bliver det uden tilskuere på stadion. Det er dog noget, som FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein meget gerne vil have lavet om, fortæller han til bold.dk.

Her peger han blandt andet på, at man sidder udenfor til fodboldkampe, hvor der er godt med luft mellem hinanden. Derfor mener han, at man eventuelt kan se på, hvorvidt man skal sidde på hvert andet eller hver tredje sæde. Det kan også hjælpe på sagen, at forsamlingsantallet ser ud til at stige, mener FCM-direktøren.

I første omgang prøver FC Midtjylland sig af med drive in-fodbold, hvor man kommer til at samle sig ved MCH Arena i biler, hvor man vil prøve på at give en fodboldoplevelse, som er så tæt på det, som man får inde på stadion.

Endvidere forklarer Claus Steinlein, at det ikke ville være et antiklimaks, hvis sæsonen skulle ende med et mesterskab, som man ikke kan fejre med klubbens fans.

- Når man spiller fodbold og er en fodboldvirksomhed, gør man alt for at samle folk i sit nærområde. Er man Byens Hold og skal samle københavnerne, eller er man regionens hold som os, som skal samle det midt- og vestjyske publikum om fælles oplevelser, så er det altså sjovest med tilskuere, siger Steinlein.

Den første kamp efter coronapausen er mod AC Horsens, som spilles mandag klokken 16.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus