• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Thorup efter kritik: Lange bolde var plan B

Thorup efter kritik: Lange bolde var plan B
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Kian Hansen mente efter kampen mod Apoel, at FC Midtjylland skulle have satset mere på lange bolde - Jess Thorup forklarer, at det var plan B.

Af Kenneth Jensen
Trods en mand i overtal i hele anden halvleg af opgøret i Champions League-kvalifikationen mod Apoel lykkedes det ikke for FC Midtjylland at sætte sig på spillet og få scoret det afgørende mål, som ville sende klubben videre. Erik Sviatchenkos scoring til 1-0 tidligt i kampen blev dermed det eneste mål i opgøret, og så røg FCM ud på reglen om udebanemål.

Efterfølgende luftede forsvarsspiller Kian Hansen sin ærgrelse over, at klubben ikke havde spillet mere direkte i anden halvleg. Hansen har selvfølgelig en pointe, når det ikke lykkedes for FCM at sætte sig på spillet mod Apoel - noget, Jess Thorup nu svarer på.

- De lange bolde var vores plan B, som vi også havde trænet, og det var helt med i "gameplanen". Men det var ikke meningen, at vi skulle gøre det fra første minut, og jeg tror heller ikke, det er det, Kian mener, siger Jess Thorup til BT.

Jess Thorup satte et kvarter før tid den to-meter høje angriber Paul Onuachu ind i forsøget på at skabe noget ravage omkring feltet, men det lykkedes heller ikke for FC Midtjylland, der nu i stedet skal forsøge at kvalificere sig til Europa League.

Fokus