• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere Real Madrid og Randers-angriber er blevet fyret i Indonesien

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den store finne Eero Markkanen er tilbage i Finland, hvor han lige nu tager sig et velfortjent hvil. Angriberen er blevet fyret af sin indonesiske klub.

Af Kenneth Jensen

Han har en fortid på Real Madrids B-hold, og så har han en fortid i Kronjylland hos Randers FC, hvor han aldrig blev den store succes, og lige nu går den finske angriber Eero Markkanen og overvejer sine muligheder.

Det gør angriberen, fordi han noget overraskende er blevet fyret fra sin indonesiske klub.

Den 28-årige angriber har siden januar været på kontrakt i klubben PSM Makassar, men det er han så altså ikke længere, bekræfter hans agent.

- Markkanen er ledig. Vi ved faktisk ikke, hvad der skete. Det gav ikke mening, at træneren ikke ville have ham, siger Jonne Lindblom Helsingin Sanomat.

I 17 kampe for klubben scorede Markanen 10 gange - dog scorede han kun en gang i syv ligakampe - og det var altså ikke nok til at holde angriberen i jobbet.

Ifølge agenten handler det nu for Eero Markkanen om at få ro på, og så må han se sig om efter en ny klub. Han finder dog formentlig først en ny arbejdsgiver, når transfervinduet åbner igen i de nordiske lande.

- Der har været fire klubber, der ville have Eero. Men han ville gerne blive (i PSM Makassar), siger agenten.

Angriberen fik sit store genenmbrud i AIK, inden han blev købt af Real Madrid. Han spillede dog på reserveholdet under hele perioden, inden han vendte tilbage til først finsk fodbold og siden svenske AIK. 

I foråret 2018 var han udlejet til Randers uden succes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus