• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Tingager: Vi tabte den mentale kamp i det første Randers-opgør

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF's Frederik Tingager peger på, at holdet efter en god stime måske troede, at det hele ville køre, da de kom foran i det første opgør mod Randers.

Af Oliver Okstrøm

Der venter AGF-spillerne et meget vigtigt opgør på søndag, hvor aarhusianerne står overfor Randers i returkampen om at komme med i Europa Playoff-finalen. Det bliver en kamp, hvor AGF's Frederik Tingager bestemt ikke vil skuffe klubbens fans.

Det fortæller han i et interview med Aarhus Stiftstidende forud for kampen, hvor AGF skal indhente nederlaget på 1-2 fra den første kamp.

- Vi havde en fantastisk opbakning fra vores fans, og derfor gjorde det også ekstra ondt, at vi gik fra banen med et negativt resultat. Men sådan var det, siger han og fortsætter:

- Nu har vi leveret rigtig mange fine præstationer, vundet syv kampe i streg, og måske troede vi lidt, at det hele bare ville køre, da vi kom foran. Den mentale kamp tabte vi i den første kamp. Den skal vi vinde på søndag, siger Tingager

Derudover peger han på, at det bliver interessant for ham at spille i en så intens kulisse, som der kommer på Ceres Park til opgøret. Tingager slår da også fast, at det netop er sådan en kamp, som alle har ventet på.

Hvis det ender med, at AGF går videre efter returopgøret mod Randers, kan de enten møde Brøndby, EfB eller OB i Europa Playoff-finalen, som giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

Kampen mellem AGF og Randers spilles søndag klokken 18.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.