• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Troels Kløve har spinkelt håb om top seks: Vi skal gøre rent bord

Foto: Getty Images

OB-midtbanespilleren Troels Kløve nægter at give op i bestræbelserne på at komme i top seks, så længe det er matematisk muligt.

Af Oliver Okstrøm

Det har ikke været den succes, som man havde håbet på i OB, når det kommer til de to første kampe efter vinterpausen, hvor man har tabt til Brøndby og spillet uafgjort med Randers. Derfor rykker top seks længere og længere væk for fynboerne, men Troels Kløve tror stadig på muligheden, fortæller han til OB-fanmediet OBstruktion.

Det gør han, selvom stemningen godt kan være trykket efter kampene, når forventningerne er større til dem selv. Troen skal dog være der, så længe det kan lade sig gøre, men selvom der kun er fire kampe tilbage af grundspillet og seks point op til AaB på sjettepladsen, så er vil Kløve ikke give op.

Læs også:Optakt: OB - Silkeborg IF

- Nej, ikke så længe det matematisk er muligt for os at komme med. Men vi kan ikke selv afgøre, at vi kommer med. Vi vil gøre vores bedste, og det er at få så mange point som overhovedet muligt, og der skal højst sandsynligt rent bord til for, at det kan lade sig gøre, siger han og fortsætter:

- Som sagt bliver det en kamp ad gangen fra nu af, og hvis top seks glipper, så har vi nogle andre forpligtelser i forhold til at komme væk fra bunden og nærme os en Europa League-plads. Men den tid den sorg, nu ser vi fremad, og drømmen om top seks lever, men den er spinkel, lyder det fra Troels Kløve

Læs også:Alt om OB: Mange nye spillere skal slå til med det samme

Det første skridt mod at få indhentet det tabte sker søndag, hvor OB skal møde Silkeborg. Her forventer Kløve et opgør, hvor Odense-klubben er i teten, men at de skal passe på, da silkeborgenserne er gode til at finde hinanden, når de får fat i kuglen.

Kampen mellem OB og Silkeborg spilles søndag klokken 14, og den sendes direkte på Eurosport 2.

Læs også:SønderjyskE kunne ikke være med: Jeg synes, OB spiller med musklerne

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:FCN-duo og tre andre talenter kæmper om Superliga-pris

Superliga

Mere Superliga

Fokus