• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vendsyssel-profil bevarer drømmen om udlandet: På et tidspunkt skal jeg væk

Morten Knudsen tilbragte næsten fem år i udlandet, før han kom til Vendsyssel FF i foråret. Det har efter hans eget udsagn været fantastisk, men før eller siden vil han gerne til udlandet igen.

Af Anders Dehn

Der var engang, hvor Morten Knudsen var et af de største talenter i sin årgang, og hvor han blev solgt fra FC Midtjylland til storklubben Inter uden at have spillet en eneste førsteholdskamp. Men en skadesplaget Knudsen slog aldrig til i Milano, siden fulgte et par udlejninger, og i januar vendte han så hjem til Danmark.

Her var han i foråret med til at spille Vendsyssel FF op i Superligaen, og parterne har efterfølgende forlænget samarbejdet til 2021. Knudsen betegner også det at komme til Vendsyssel som fantastisk, men efterlader ingen tvivl om, at han stadig har øjnene rettet mod omverdenen.

- På et tidspunkt skal jeg væk. Drømmen om at spille i udlandet har jeg stadig, men lige nu har jeg det fantastisk i Vendsyssel, hvor jeg udvikler mig og lærer en masse. På et tidspunkt kan klubben så forhåbentlig få nogle penge for mig, siger Morten Knudsen til Nordjyske.

Den 23-årige midtbanespiller har trods sin unge alder repræsenteret en række klubber i udlandet. Mens han var i Inter, var han lejet ud til AC Prato og Reggina, mens han også nåede et kort ophold i norske Sarpsborg 08 efter afskeden med Inter.

Siden januar i år har han altså spillet for Superliga-oprykkerne fra Vendsyssel og ligner en mand, der skal spille en hovedrolle i bestræbelserne på at forblive i den bedste række. Han har således spillet fuld tid i samtlige fem kampe bortset fra 20 minutter mod AaB i forrige runde.

Næste opgave for Knudsen og co. er fredagens besøg i Haderslev.

Superliga

Mere Superliga

Fokus