• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Viborg-back før skæbnekampe: Vi kæmper for livet

Der er meget på spil for Viborg FF, når holdet onsdag og søndag skal møde FC Helsingør i to direkte opgør om en plads i Superligaen.

Af Anders Dehn

Det har store omkostninger at rykke ned. Siden Esbjerg fB fik en billet til 1. division i søndags, har tre medarbejdere mistet deres job, og ni-ti spillere har udsigt til at forlade klubben til sommer.

Derfor er det også ganske afgørende for Viborg FF, at holdet klarer sig i de to playoffkampe mod FC Helsingør. Og skal man tage udgangspunkt i Kristoffer Pallesens ord, er spillerne udmærket bevidste over kampenes betydning.

- Vi er godt klar over, at vi kæmper for livet i morgen. I morgen og på søndag er endnu en utrolig vigtig kamp i en lang række af vigtige kampe det sidste stykke tid, hvor vi har haft kniven for struben, siger han i et interview med klubbens Youtube-kanal.

Helsingør er deltidsprofessionelle, mens Viborgs spiller fodbold på fuld tid. Derudover kommer sidstnævnte med Superliga-tempo i benene, og de grønklædte er favoritter. 

Det betyder dog ikke, at det bliver to lette opgør, forudser Pallesen.

- Det er et supergodt hold med nogle spillere, som er blevet lidt tilovers i de rigtig, rigtig store klubber. Det betyder, at de har fået en supergod fodbolduddannelse, og vi er udmærket klar over, at det er et godt hold, vi skal møde.

Se hele indslaget i videoen i toppen af artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus