2016-02-12 10:30
Foto: Polfoto

Martin Vingaard har kontraktudløb i FC Nordsjælland til sommer. Han overvejer muligheden for et udlandseventyr, men holder alle døre åbne.

Når forårssæsonen begynder, går FC Nordsjællands viceanfører Martin Vingaard samtidig ind til en afgørende halvsæson. Den snart 31-årige midtbanespiller har kontraktudløb til sommer i FC Nordsjælland, og dermed kan hans karriere tage en ny vej inden længe. 
 
Indtil videre er der dog ikke taget nogen beslutning om fremtiden, fortæller Vingaard.
 
- Jeg tænker ikke meget over det nu. Et fedt forår kan åbne mange døre, så der er ikke meget at sige til det. Jeg har en rådgiver i John Sivebæk, der tager sig af de ting, og så må vi se, hvordan situaitonen kommer til at se ud. Alt er i spil, og så må vi se, hvor vi havner henne, siger Martin Vingaard til tipsbladet.dk.
 
Han fylder 31 år i marts, og dermed er det måske ved at være sidste chance, hvis han skal nå et udlandseventyr i karrieren. Sådan ser han dog ikke nødvendigvis på det.
 
- Jeg ved ikke, om det er sidste chance, men jeg har selvfølgelig en drøm om at komme ud og prøve noget andet og få en anden fodboldoplevelse – også for min familie. Det er noget af det, jeg har i mine overvejelser. Der er ingen tvivl om, at det kunne være fedt at komme ud og prøve noget andet. Men som sagt er alt i spil, siger Martin Vingaard.
 
Midtbanespilleren kom til FC Nordsjælland i sommeren 2013 fra FC København. 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO