• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Morten Jørgensen

Cornelius er fit: Jeg er klar til 90 minutter

Andreas Cornelius melder sig klar til at spille en hel kamp ved VM, og der kan måske blive brug for det i den næste kamp.

Af Morten Jørgensen

Der er en plads åben i den danske startopstilling mod Frankrig, da Yussuf Poulsen må sidde ude med karantæne – og den har Andreas Cornelius kig på.

Den tidligere FC København-spiller blev skiftet ind i angrebet i den seneste VM-kamp mod Australien, og dermed fik han sine første minutter ved slutrunden. En lårskade har drillet angriberen op mod slutrunden, men nu føler han sig helt klar.

- Jeg kom ind i går (torsdag, red.) og havde fysikken og formen med mig. Efterfølgende har jeg ikke haft nogen reaktion på det, så jeg er klar til at spille igen på tirsdag, og jeg føler mig også klar til 90 minutter, hvis det er det, der er planen, fortæller Andreas Cornelius til NORDJYSKE.

Den store Atalanta-spiller har oftest være benyttet på højrekanten under Åge Hareide, og  det er den plads, der nu er blevet tilgængelig mod Frankrig, men også spillere som Martin Braithwaite og Viktor Fischer vil byde ind på en startplads i den sidste gruppekamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus