• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Kjær: Argentina og Portugal er outsiderne til at vinde VM

Foto: Getty Images

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har enorm betydning for henholdsvis Argentina og Portugal. Det er nok til at ryste en VM-titel af sig for et af holdene.

Af Oliver Pirchert

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har enorm betydning for henholdsvis Argentina og Portugal. Så stor at det kan udløse en VM-titel til en af de to nationer.

Det vurderer Danmarks anfører, Simon Kjær, i et interview med Goal.

- Jeg har disse to outsidere (Argentina og Portugal, red.) til at vinde titlen på grund af de to verdensstjerner, vi er så heldige at have i fodboldverdenen lige nu, siger forsvarsspilleren, som naturligvis hentyder til Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

- Messi og Ronaldo stammer ifølge mig fra en anden planet. De er langt over alle andres niveau, konstaterer Sevilla-spilleren.

Alligevel peger den danske landsholdsspiller på Spanien, Frankrig, Tyskland og Brasilien som de klare VM-favoritter. Men alt kan ske i knad eller fald-kampe, antyder han i interviewet.

I skrivende stund spiller Danmark mod Australien i en kamp, der potentielt set kan sende Åge Hareides tropper i en ottendedelsfinale ved VM i Rusland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.