13 Skarpe til lørdagens Tips 13
2017-01-07 11:20

Få her et bud på, hvordan lørdagens Tips 13 kan udfyldes - denne lørdag er kuponen i FA Cup-kampens tegn.

Systemet er U 6-4-106
Spilstop kl 16.00 - spil kuponen hos Danske Spil

1
EVERTON - LEICESTER
FA Cup kl. 16
Kuponen består udelukkende af 3. runde kampe i den traditionsrige FA cup. Modsat Liga cuppen tager stort set alle klubber denne pokalturnering ret seriøst, og man kan forvente de fleste stiller i stærkest mulige opstilling. Leicester har været miserable på udebane i denne sæson og kan i bedste fald højst tilkæmpe sig en returkamp hjemme på King Power Stadium, men vi satser på en hjemmesejr.
1
1
60
25
15
2
HULL - SWANSEA
FA Cup kl. 16
Hvem er mindst ringe? 2 mandskaber i alvorlig krise, og det er muligt at der bliver grædt tørre tåre efter en exit i FA cuppen, så man kan koncentrere sig 100 % om overlevelse i Premier League. Swansea fik vendt den dårlige stime med sejren tirsdag hos Crystal Palace, mens Hull samme dag smed manageren på porten. Dette gør kampen helt uforudsigelig, og jeg tør ikke andet end helgardere.
1
X
2
2
35
30
35
3
SUNDERLAND - BURNLEY
FA Cup kl. 16
Lidt samme betragtning som i den foregående kamp. Også her har overlevelse i Premier League den højeste prioritet. Bur-nley er dog helt håbløse på fremmed græs (3 mål og kun et point i 9 udekampe i PL), og da Sunderland viser lidt tegn på fremgang, vælger vi trods alt at se bort fra 2-tallet.
1
X
1
50
30
20
4
WEST BROMWICH - DERBY
FA Cup kl. 16
Her er der en række til forskel, og det højere rangerede hjemmehold ser tilmed ud til at være i fin form, hvilket sejr i de sidste 3 kampe vidner om. Derby skuffede med 0-0 hjemme mod Wigan i lørdags og nederlag til Norwich tirsdag, så for-men er måske igen for nedadgående? Det her bør West Bromwich vinde, men vi tager et forsigtigt pokalkryds med.
1
X
1
55
30
15
5
STOKE - WOLVERHAMPTON
FA Cup kl. 16
Igen en kamp med en rækkes forskel i hjemmeholdets favør og mellem to traditionsklubber, som brillerede i Tipslørdag den-gang, der kun blev vist en fodboldkamp om ugen i TV! Hjemmeholdet fik vendt den dårlige stime med sejren tirsdag over Watford, mens Wolverhampton er uhyre svingende i præstationerne. Vi satser på Stoke igen har fundet vindertakterne frem.
1
1
60
25
15
6
NORWICH - SOUTHAMPTON
FA Cup kl. 16
Ingen af holdene har de sidste par år gjort det særlig godt i FA cuppen. På papiret skal Southampton være favoritter, men pas på! Norwich er endelig kommet op i gear igen, mens gæsterne står med 3 nederlag i træk, så her kan der sagtens lure en overraskelse. Tag alle 3 tegn med.
1
X
2
2
30
30
40
7
MILLWALL - BOURNEMOUTH
FA Cup kl. 16
Gæsterne gør det klart over forventning i Premier League, og er meget ofte involveret i underholdende og målrige kampe. Hjemmeholdet er stærke hjemme og kan også finde vej til netmaskerne, og lige netop her tror jeg ikke de to rækkers for-skel har den store betydning. Det lugter af mange mål, så en 12-gardering kunne være løsningen.
1
2
2
35
20
45
8
BOLTON – CRYSTAL PALACE
FA Cup kl. 16
Hjemmeholdet er med helt i toppen af League One, og er specielt stærke hjemme med kun et nederlag i 13 ligakampe. Crystal Palace har store problemer i bunden af Premier League, men måske kan managerskiftet løfte dem igen, for mate-rialet er bedre end til nuværende placering lige over stregen. Det her bliver sikkert en rigtig herrefight!
1
X
2
2
30
30
40
9
WATFORD - BURTON
FA Cup kl. 16
Premier League holdet Watford har problemer for tiden. Kun 1 point i 5 kampe og holdet døjer med mange skader. Burton er på den anden side et svagt udehold og overlevelse i Championship har helt sikkert første prioritet. På en svær kupon holdes derfor Watford ugarderet med en vis bæven. Bøtten må vende før eller siden.
1
1
55
30
15
10
WIGAN – NOTTINGHAM F
FA Cup kl. 16
Har set Bendtner’s Nottingham et par gange på det sidste, og de er mildt sagt ikke særligt gode. Det ser Wigan bestemt heller ikke ud til at være, så det er svært at finde positive ting at argumentere for det ene eller andet tegn. Hvem vil pokal-turneringen mest?
1
X
2
1
40
30
30
11
QUEENS PR - BLACKBURN
FA Cup kl. 16
To hold med en vis formfremgang. Blackburn formåede forbløffende nok at besejre topholdet Newcastle i mandags og QPR har 2 sejre i træk. Begge hold skal være tilfredse med overlevelse i denne sæson. Materialet er simpelthen ikke til mere, men har nogen af dem overskud til pokalfodbold?
1
X
1
50
30
20
12
BIRMINGHAM - NEWCASTLE
FA Cup kl. 16
Gæsterne har et stort mål i denne sæson, og det er en hurtig tilbagevenden til Premier League. Jeg kunne derfor godt fore-stille mig, at de vil tage afslappet på en exit i FA cuppen. Omvendt ser Birmingham ud til at få en midterplacering i Champi-onship, så et pokaleventyr vil løfte deres sæson. Trods Newcastle’s større kvaliteter gør dette kampen lidt uforudsigelig.
1
X
2
2
25
30
45
13
SUTTON UNITED – AFC WIMBLEDON
FA Cup kl. 16
Her er der to rækker til forskel, da Sutton United til daglig spiller i National League, hvor de holder en midterplacering i kraft af fremragende hjemmebaneresultater. Alle 7.000 tilskuerpladser vil sikkert være besat og give hjemmeholdet en god støtte. AFC Wimbledon imponerer ikke for tiden, så her lurer en pokaloverraskelse.
1
X
2
1
40
30
30