• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Bayern smadrer Røde Stjerne

Foto: Getty Images

Røde Stjerne har havde det svært på udebane i sidste sæson, og var vel heller ikke skræmmende mod FCK. Vi tror Bayern vinder en stensikker sejr.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00
Bayern Munchen - Røde Stjerne 1 (asian -3)
Odds 1,9 hos Bet365

Læs også:Spilforslag til Champions League: Målrigt på Maksimir

Spilstop 21.00
Olympiakos - Tottenham, under 2,5 mål
Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,7 hos Bet365

Røde Stjerne havde store problemer i sidste sæson på udebane. Ganske vist var det mod stærke hold som PSG, Liverpool og Napoli. De blev i alle kampe spillet ud med nederlag på 6-0. 4-0 og 3-1, hvor de scorede til sidst. I dette års kval tabte de desuden 2-1 i Helsinki. I kampene mod FCK imponerede de bestemt heller ikke, og FCK kunne vel lige så godt være gået videre.

Læs også:Dagens Spilforslag: Manchester City er sultne efter weekendens nederlag

Bayern behøver ikke nogen nærmere præsentation. På hjemmebane mod de mindre hold er de skræmmende stærke og altdominerende. De plejer at gå efter det næste mål gennem alle 90 minutter. Vi tror de tager en storsejr på mindst tre mål.

Tottenham har ikke for alvor fundet melodien i denne sæson, og faktisk siden april har de kæmpet lidt med det. Offensiven sprudler ikke som tidligere. Olympiakos er gennem rutineret i CL-regi, og særligt på hjemmebane bider de ganske godt fra sig. 

Vi tror Tottenham vil være spilstyrende, men vil få det svært med at bryde igennem. Begge hold vil højst sandsynlig være tilfredse med point. Desuden tror vi Tottenham vil gå i defensiven som de har for vane når de har et resultat. Et fint odds på næsten dobbelt op på maksimalt to scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus