• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Generalen falder ikke

Foto: Getty Images

Navnkundige General Lamadrid er på besøg i San Martin i aften i Argentina, hvorfra vi henter ugens første double-satsning med to aftenkampe

Af Jacob Hansen

Mandag 20.00
San Martin Burzaco - General Lamadrid
X2
Odds 1.57 @bet365

Se flere spilforslag fra Jacob Hansen på spilfiduser.dk

Vi må kigge alternative steder hen for betting-objekter i disse Corona-tider, og derfor skal vi i aften en tur til den argentinske Primera C. Her er de syv, otte, ni kampe inde i den såkaldte Clausura-sæson, alt afhængig af hvilket hold man er. 

San Martin har eksempelvis spillet otte kampe, General Madrid er på syv. Det er dog stadig sidstnævnte, som ligger højest i tabellen af de to, og det satser jeg på, at de bliver ved med efter aftenens kamp.

General Madrid har tabt én af forårets første tre udekampe, mod holdet som lige nu topper rækken forholdsvis klart, mens San Martin går ind til opgøret med tre nederlag i træk. Mellem 2006 og 2019 har de spillet ni kampe mod hinanden. Ikke én eneste sluttede med hjemmesejr. 

Mandag 22.00
Excursionistas - Leandro Nicé Foro
Over 1.5 mål
Odds 1.52 @bet365

Der synes at være en klar idé om, at denne kamp går hen og bliver målfattig, men lad os prøve at gå den anden vej istedet. Hjemmeholdets seneste fem kampe havde mindst to mål, udeholdets seneste tre kampe havde mindst tre mål. 

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.