• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Bomber Barnes for Burnley?

Dagens Spilforslag: Bomber Barnes for Burnley?
Foto: Getty Images

Burnley er kun gået fra en udebane uden at score i to af de sidste otte forsøg, hvor det i alt er blevet til 13 scoringer.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 17.30
Wolverhampton - Burnley
Ashley Barnes scorer
4,33 @ bet365

Ashley Barnes har i al stilfærdighed sparket sig op i toppen af topscorerlisten i Premier League med tre mål i de første to kampe for Burnley. Angriberen fra Dunkerton – som er disponibel for det østrigske landshold på grund af hans bedstemor – fortsætter dermed, hvor han slap i sidste sæson.

Her scorede han nemlig i sæsonens sidste kamp mod Arsenal, som Barnes dermed har scoret imod i to af sine tre sidste kampe. Men også hold som Chelsea, Tottenham og Manchester United måtte se Barnes score imod sig i sidste sæson, hvor totalen lød på 12 mål i 37 ligakampe.

Wolverhampton møder op med en Europa League-kamp i benene og gennemgår i det hele taget et hårdt program for tiden. Holdet er rimeligt stabile defensivt på eget græs, men Burnley er kun gået fra en udebane uden at score i to af de sidste otte forsøg, hvor det i alt er blevet til 13 scoringer. Odds 4,33 er et pænt stykke over markedets gennemsnitlige niveau på under 3,50, så jeg tager chancen med spil på mål af brandvarme Barnes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus