• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Lokalbrag i Nørreskoven bliver en tæt affære

Vejle tager hjemme på Vejle Stadion imod Fredericia, som er kommet godt fra start.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 18.30
Vejle - Fredericia
Fredericia +1.5 (AH)
1.42 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Der står lokalbrag på programmet sådan en herlig onsdag, hvor der trods det er en hverdag, forventes mange mennesker på lægterne.

De to hold har spillet mange tætte kampe, hvilket også siger noget om betydning af kampen for de to mandskaber. Der er allerede vigtige point på spil i jagten på Superliga oprykning. Vejle er startet lidt sløvt med kun fire point efter tre kampe, men vandt i sidste runde hele 3-0 på udebane imod Vendsyssel, hvilket må have givet selvtillid.

Lidt bedre står det til for Fredericia, der lagde ud med at tabe knebent til Vendsyssel, men siden har vundet to kampe. Der er altså tale om to hold med selvtillid, der kommer ud til dette opgør. Det kunne give værdi på over-mål, men jeg har valgt den fra, fordi det er et lokalopgør, som er vigtigt for klubberne.

Jeg mener, at Vejle er blevet gjort til for store favoritter, derfor giver jeg +1.5 mål til Fredericia, som givet flotte odds 1.42. Det betyder, at der er gevinst med Fredericia sejr, uafgjort og nederlag på et mål til Fredericia.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.