• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Europa League: Et logisk X til odds 4,00

Spilforslag til Europa League: Et logisk X til odds 4,00
Foto: Getty Images

Vi ser på odds i hver sin ende af skalaen, når der er Europa League-bold i aften.

Af Stefan Buur Hansen

Torsdag kl. 19.00
Apollon – Everton
1X
1,36 @ bwin

Både Apollon og Everton har for længst udspillet deres roller i dette års Europa League, og selv om blot to point adskiller dem før denne kamp, kan kun førstnævnte se tilbage på turneringen med en vis stolthed.

Everton går ind til kampen med den tredje manager siden turneringens start, da Sam Allardyce nu har afløst David Unsworth, der vikarierede på posten efter Ronaldo Koemans fyring. Big Sam - som ikke vil være fysisk til stede på grund af et forudaftalt lægebesøg - har naturligvis al mulig interesse i at vinde så mange kampe som muligt. Men hvis valget står mellem at præstere optimalt her eller i søndagens lokalderby mod Liverpool, giver svaret nærmest sig selv.

Everton har da også eksempelvis unge Morgan Feeney med i truppen, mens Sandro Ramirez og James McCarthy sidder ude med skader.

Apollon har heller ikke det store at spille for. Der hersker dog næppe tvivl om, at Everton vil være en eftertragtet skalp at hente for cyprioterne, som har klaret 1-1 hjemme mod både Lyon og Atalanta, mens holdet også slog FC Midtjylland med 3-2 på Tsirion Athlítiko Kentro, før de kvalificerede sig med 1-1 i Herning.

Også den hjemlige liga er Apollon stærke på eget græs med seks sejre på stribe, mens det seneste nederlag daterer sig til september sidste år.

Everton har vundet de sidste to kampe, og det siger sig selv, at holdet ikke går på banen for at tabe med vilje.

The Toffees har bare langt fra leveret varen, og især på fremmede baner står det slemt til, da Evertons seneste sejr på udebane kom i starten af august med slovakiske MFK Ružomberok som modstander.

Bookmakerne vurderer opgøret som lige, men det skyldes nok mere Evertons rygte end holdets reelle styrke og motivation her. Apollon bør have mere end almindeligt gode chancer, men vi tager dog X’et med på grund af cyprioternes to foregående resultater på eget græs i turneringen.

Torsdag kl. 19.00
Dinamo Kiev - FK Partizan
X
4,00 @ bwin

En firedobling af indsatsen er simpelthen for stor en fristelse til ikke at prøve i dette opgør mellem to yderst formstærke mandskaber.

Kort fortalt skal FK Partizan bruge det ene point at sikre sig videre kvalifikation, mens et uafgjort resultat også vil sikre Dinamo Kiev førstepladsen i Gruppe B. Og så er alle jo glade og tilfredse!

Dinamo Kiev har ikke tabt en eneste af de sidste 14 hjemmekampe, så det seneste nederlag på Det Olympiske Stadion i Kiev fandt sted i maj.

I Europa League har holdet ikke tabt hjemme i de sidste ni forsøg, hvorfor Valencias 2-0-sejr i februar 2014 er det seneste eksempel på et nederlag på hjemmebane til holdet, der i mange år var kendt som dansk fodbolds onde ånd.

FK Partizan kan dog fremvise en lige så imponerende statistik på udebane, hvor holdet ikke har tabt en gældende kamp i de sidste 33 forsøg. Vi skal derfor tilbage til 1-2-nederlaget til Spartak Subotica for at finde det seneste eksempel på, at holdet har tabt en udekamp.

Dinamo Kiev står med 1-1-0 i årets Europa League-kampe hjemme, mens FK Partizan har 0-2-0 som statistik efter de to udekampe.

Alt dette er naturligvis bare tal og data, når kampen fløjtes op. Pointen er, at begge hold er yderst godt kørende på hver sin måde, og når et X så kan sende begge mandskaber tilfredsstillende videre, så frister odds 4,00 som sagt nok til, at det får et skud herfra.

Bemærk også at de to hold er stærkt kørende offensivt. Samtidig gør kampscenariet, at FK Partizan skal frem på banen, hvis Dinamo Kiev kommer foran. Odds 1,86 på over 2,5 mål hos NordicBet ligner derfor også et spil, der kan være god fornuft i.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus