• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Kenneth Jensen

Spilforslag til NFL: Nu kommer magien fra Kyler Murray og Cardinals

Spilforslag til NFL: Nu kommer magien fra Kyler Murray og Cardinals
Foto: Getty Images

Denne uges spilforslag bevæger sig mod Cincinnati og et opgør mellem to mandskaber uden sejr.

Af Kenneth Jensen

Spilforslaget er bragt første gang torsdag den 3. oktober

Spilstop søndag klokken 19.00
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals 2
Odds 2,55 hos bet365

Søndag aften tabte Arizona Cardinals ganske klart, da holdet mødte Seattle Seahawks på hjemmebane, og natten mellem mandag og tirsdag tabte Cincinnati Bengals klart, da holdet gæstede Pittsburgh Steelers. Derfor er det et opgør mellem to mandskaber, der er uden sejre, når Cardinals gæster Cincinnati.

Indtil videre har Bengals tabt sæsonens første fire kampe, og mens holdet var tæt på at få noget med fra første opgør mod Seattle, har der siden været klasseforskel, når Andy Dalton og holdet har været på banen. Den offensive linje er elendig, quarterbacken middelmådig og forsvaret uden den store pondus. Det bliver en sæson med få sejre for holdet fra AFC North.

Modstanderen søndag er Arizona Cardinals, som spillede uafgjort med Detroit Lions, men ellers har tabt alle sine kampe. Og det bliver spændende at se, hvad Cardinals kan. Quarterbacken er dynamisk og spændende, men ung, og så er forsvaret ikke specielt godt.

Det ligner dog en kamp, hvor begge mandskaber har muligheden for at vinde. Oddset indikerer dog, at Cincinnati Bengals er en klar favorit i kampen. Det er vi uenige i, og derfor smider vi vores bet på det, der bedst betaler sig.

Og det er Kyler Murray - der gerne må stå for lidt magi - og Arizona Cardinals.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.