• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Langskud til odds 34

Spilforslag til Premier League: Langskud til odds 34
Foto: Getty Images

Der er også fokus på Liverpool samt Christian Eriksen.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.00
Liverpool - Wolverhampton
Over 2,5 mål
1,62 @ Betfair

Præmissen er formentlig velkendt for de fleste, når Liverpool på Anfield skal forsøge at køre Wolverhampton over, imens opmærksomheden nok i høj grad vil rette sig mod Amex Stadium.

Med mindre City her bringer sig hurtigt foran med 2-3 mål, har Liverpool kun en interesse i at angribe. Og Wolverhampton vil helt sikkert nyde en kamp, hvor man kan influere på mesterskabet ved at lukrere på kontra sådan som holdet mestrer det.

5 af Liverpools sidste 7 hjemmekampe mod hold fra den øverste halvdel er endt med over 2,5 mål, mens Wolves har scoret i fire af fem udekampe mod Big Six-holdene. Jeg satser på en målrig finale på Anfield til udmærkede – og markedsledende – odds 1,62.

Søndag kl. 16.00
Tottenham - Everton
Christian Eriksen leverer en assist
4,00 @ Danske Spil

Tottenham er hårdt ramte af afbud til en kamp, som handlere mere om prestige end slutplaceringer. Det forventes dog, at Spurs stiller så stærkt som muligt, hvilket naturligvis involverer Christian Eriksen.

Danskeren scorer ikke mål i samme grad som før set. Så selv om Betfair ligger over markedet med 4,50 på en scoring af Eriksen, sætter jeg hellere pengene på, han optræder i oplæggerens rolle.

Det har Eriksen gjort i samtlige af de sidste fire kampe, så odds 4,00 på danskerassist i en kamp, der let kan blive løssluppen, virker altså som en pæn betaling.

Søndag kl. 16.00
Crystal Palace - Bournemouth
Begge hold får et straffespark
34,00 @ Betfair

Det er sidste spillerunde i Premier League, og det skal ”fejres” med sæsonens absolut vildeste langskud på, at begge hold får et straffespark på Selhurst Park.

Og hvorfor så det? Begrundelsen er såmænd, at de to hold er blandt dem, der har fået flest chancer fra 11 meter-pletten hidtil. Med henholdsvis 11 (Palace) og 9 (Bournemouth) tildelte straffespark overgås de to hold nemlig kun af Manchester United (12).

Og når dommeren så er Roger East, som allerede har fløjtet fem straffespark i bare ni kampe som fløjtemand i Premier League denne sæson, så får odds 34,00 hos Betfair altså et skud herfra.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.