• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Rækkens svageste hjemmehold

Foto: Getty Images

Burnley har endnu ikke tabt på udebane til et hold uden for top 10.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Southampton – Burnley
X2
2,12 @ NordicBet

Southampton er Premier Leagues dårligste hold på hjemmebane, hvor man i denne sæson blot har fået 11 point ud af 12 kampe, der har budt på sejre over Watford, Norwich og Tottenham. Og selv om The Saints egentlig har efterladt et positivt indtryk under Ralph Hasenhüttl, så har østrigeren blot vundet to af otte hjemmekampe mod midterhold som Burnley i sin tid som træner.

Statistisk set imponerer Burnley heller ikke med 3-3-6 på udebane, men det er dog en vigtig detalje, at de seks nederlag er kommet til Arsenal samt holdene på placeringen som nummer 3-7 i den nuværende tabel. Og ser vi på den aktuelle form, så møder Burnley altså op med friske sejre over både Leicester (hjemme) og Manchester United (ude) foruden 0-0 mod Arsenal senest.

Jeg ser dette som et af de mange, jævnbyrdige opgør i Premier League, hvor Southampton måske skal være smalle favoritter. Men når markedet giver hjemmeholdet omkring 55 procent chance for at vinde med et gennemsnit på 1,80, så længer jeg mig altså modsat og satser på, at Burnley heller ikke lørdag lider sæsonens første nederlag på udebane mod et hold fra rækkens nedre halvdel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus