• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Mortensen på måljagt

Spilforslag til Superligaen: Mortensen på måljagt
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Patrick Mortensen er bare en scoring fra at kunne kalde sig delt topscorer i AGF.

Af Stefan Buur Hansen

Torsdag 12.00
AGF – SønderjyskE
Patrick Mortensen scorer
2,55 @ Danske Spil

Patrick Mortensen scorede sit fjerde mål i de sidste tre kampe for AGF, da den 29-årige angriber blev matchvinder i det omvendte opgør. Mortensen er dermed oppe på 6 mål i 9 kampe for AGF, hvilket bliver mere imponerende med tanke på, at Tobias Sana i sidste sæson blev topscorer for De Hvide med otte pletskud.

Læs også: Dagens Spilforslag: Brøndby presser Esbjerg tilbage

SønderjyskE er under stort pres før kampen, mens AGF kan gå afslappet ind til opgøret med den tidligere træner Glen Riddersholm. Det kan man tale både for og imod. Personligt tror jeg, AGF-spillerne har det fint med at kunne levere en løssluppen indsats foran egne fans, før det eventuelt bliver alvor med kampe om Europa League-kvalifikation.

Uanset hvad har SønderjyskE haft svært ved at lukke af i defensiven. Riddersholm har luftet tanker om en mere defensiv tilgang til kampene, hvilket dog næppe er nogen succesfuld taktik i et opgør som dette. Patrick Mortensen er målscorer af den gamle skole. Så med mindre han bliver fravalgt til fordel for uprøvede spillere, vil han jagte Jakob Ankersen som mest scorende AGF’er i disse sæson. Odds 2,55 på endnu en Mortensen-kasse er derfor købt.

Læs også: Dagens Double: Napoli sejr over Arsenal

Torsdag kl. 14.00
AC Horsens – Vejle
2 (DNB)
1,83 @ Unibet

Klappen er gået helt ned for AC Horsens, som både spille- og resultatmæssigt præsterer pauvert for tiden. De Gule har fået ét point ud af de sidste syv kampe, og senest tabte man så med 0-3 til netop Vejle, som efter pausen fik spillet til at glide.

Vejle har dermed vundet to af de sidste tre ubesejrede kampe med en målscore på 9-3. De rødklædte har haft det svært på udebane hidtil, men var dog en scoring tre minutter inde i overtiden fra at slå AGF med 2-1 i sidste forsøg.

AC Horsens skal vel i gang før eller siden, ligesom det altså skræmmer lidt, at Vejle ikke har vundet en udekamp i Superligaen siden 2008. Ikke desto mindre virker gæsterne her bare til at spille i et andet gear end AC Horsens, så til odds 1,83 satser jeg på 2-tallet med den detalje, at indsatsen returneres i tilfælde af et uafgjort resultat.

Superliga

Mere Superliga

Fokus