C/N: Transferblog - Sommer2015
Generelle

C/N: Transferblog - Sommer2015

Deadline day(s) er nær. Her opdateres løst og fast.

4,5 mio. er meget for Bjørn Paulsen. Det er mange penge for Esbjerg. Det er mange penge for NordtyskE. Men det er i det hele taget lidt vildt, at Esbjerg bruger så mange penge på en spiller uden at have en træner. For hvilken slags træner ønsker Esbjerg? Peter Sørensen? Han er ikke et ideelt match med den nuværende trup - og nogen vil tage det ilde op.

FCV er nu nede på 17 mand med Anders Østli på vej til AC Horsens. Der findes serieklubber, der har bredere trupper end Slagelse-holdet. Det kan godt gå hen og blive en af de pinligste nedrykninger nogensinde. 

Manchester Uniteds jagt på en ny angriber strammer til - eller fra. Først dukkede RMC op med et rygte om, at de kigger på Monacos Anthony Martial (som vi jo tror alverden om) for €30 mio. og QPRs Charlie Austin for £15 mio. Austin er knap så godt. Eller jo Liverpool-godt. 

AGF vil leje Emil Nielsen, ligesom de har lejet Aleksandar Cavric. Isoleret set to udemærket ideer, men at have for mange lejesvende rendende - endda på samme position - er måske ikke den allerbedste løsning. En af de to kommer til at blive muggen ret tjept. 

I følge BILD, så er Julian Draxler på vej til Wolfsburg for €35 mio. Selvom Draxler er lidt hmm i sin performance. Så er det nu, at man skal overveje det historiske aspekt. Det var Wolfsburgs nuværende sportsdirektør Klaus Allofs, der lokkede Mesut Özil ud af Schalke 04 til Werder i sin tid. Og resten er så absolut historie. 

Okay. Martial er så småt ved at være en done deal. Det er egentlig ret sjovt, at Louis van Gaal henter en angriber, der i statur minder om Danny Welbeck

Nede i Napoli må Team Higuain sidde og spekulere på, om det var klogt at sidde det her transfervindue over. Det tror jeg ikke. 

I følge Marca sker der endelig noget med David de Gea til Real Madrid. Det var også kun verdens længste historie. 

Som en sidehistorie, så vil Real Madrid meget naturligt gerne af med Keylor Navas. Han er altså for lav til PL (1.85m). 

Marc Del Hende til NordtyskE, så er vi nede på 16 Slagelse-spillere.

Adnan Januzaj på lån til Dortmund, der i øvrigt sender Kuba (Jakub Blaszczykowski) til Viola. Man kan godt spekulere på om Man Us højre kant kommer til at være Juan Mata og Antonio Valencia. Det er lidt fattigt ikke? (spurgt på den Jan Mølbyske retoriske måde).

Uh la la. David de Gea endte med fiasko. Papirene sendt for sent - og med en lurende embargo hængende over Real Madrid, så kan det være, at handlen aldrig bliver til noget. Det er naturligvis en fiasko for Madrid og De Gea-lejren. Samtidig må man også sige, at enten er Ed Woodward gal eller genial.

Endelig lidt nye spillere til Slagelse. Der har hentet Nikolaj Hansen og Mathias Hebo i HB Køge og Farum. Til gengæld røg Michael Hansen i svinget, og dermed kan vi endelig sætte punktum for at beslutningen om ikke at forlænge med Ove Pedersen hører til blandt Superligaens dummeste beslutninger.

Som aftens store what if-transfer, så kunne EB - eller BILD - afsløre, at Everton og Newcastle har set sig varme på Jannik Van Buyten Vestergaard. Vestergaard, der er hipsterudgaven af Ole Budtz, ser dog ikke ud til at skifte klub, trods pæne bud på £9m. Måske har de alligevel glemt Per Krøldrup i Everton.

Det må være en dårlig aften for Olympique Marseilles, der både missede på Daniel Amartey og Erik Lamela. Til gengæld fik de afskibbet FM-spilleren Doria. Det er et mystisk, mystisk hold.

Southampton har hentet Celtic-bøffen Virgil van Dijk. Han var helt og aldeles elendig, da Celtic fik tæv af Malmö FF forleden dag.