Nu skulle der være enighed blandt alle parter. FC København skriver, at klubbens fans ikke skal tage på stadion i Odense, når holdet næste weekend gæster OB.

Først blev FC København idømt to hjemmekampe uden tilskuere som følge af en gruppe tilhængeres hærgen på Brøndby Stadion i august. Så appellerede klubben dommen, der siden blev omstødt til at gælde to udekampe, den førstkommende i Superligaen og det næste besøg i Brøndby.

Det betød, at FC København ikke ville få fans med til Odense i næste runde, men undervejs fik OB's kommercielle direktør, Jack Jørgensen, sagt, at man trods kendelsen ville byde FCK-fans velkomne; der ville bare ikke være noget udebaneafsnit til at skille fangrupperne ad.

Siden kom Jørgensen og OB på andre tanker og slog fast, at gæster fra København ikke ville være velkomne alligevel. 

- Vi har lige skullet finde hoved og hale i det hele, og derfor skal vi beklage, hvis der har været forvirrende udmeldinger i dagens løb. Men en kendelse er en kendelse, og der er ingen tvivl om, at vi sammen med FCK’s sikkerhedsfolk får sikret, at vi lever op til kendelsen, og jeg er overbevist om at vores egne fans nok skal skabe en festlig kulisse, sagde Jack Jørgensen.

Nu bakker FC København fra officielt hold op om den udmelding og slår på sin hjemmeside fast med syvtommersøm, at klubbens fans bør blive væk fra EWII Park søndagen den 15. oktober.

- For at der ikke skal opstå misforståelser og uheldige situationer skal FCK-fans ikke tage på stadion i Odense, men kan i stedet følge kampen på TV, hvor den vises på TV3+ og Viaplay. Vi håber på alles forståelse for situationen og beklager de ulemper, det medfører for såvel vores fans som OB, skriver FCK.

OB har tidligere fortalt, at klubben normalt får besøg af 1000-1500 FCK-fans, når mestrene gæster Fyn. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO