• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Oliver Pirchert

Olivier Giroud vil ikke skifte til Dortmund

Som en del af Pierre-Emerick Aubameyangs skifte til Arsenal har Borussia Dortmund angiveligt krævet, at Olivier Giroud sendes den anden vej. Men det vil franskmanden ikke være med til.

Af Oliver Pirchert

Gennem længere tid har Arsenal forsøgt at hente Pierre-Emerick Aubameyang i Borussia Dortmund. Men det er lettere sagt end gjort, for den tyske storklub kræver, at Arsenal sender en helt specifik angriber den modsatte vej. Den ønskede spiller, Olivier Giroud, vil dog ikke skifte i januar.

Det skriver Sky Sports på sin hjemmeside.

Angiveligt skulle Olivier Giroud ellers skifte på en lejeaftale, der ville gælde frem til sommer. Men ifølge Sky Sports' kilder er det altså ikke længere tilfældet. I stedet må Arsenal og Borussia Dortmund nu finde en alternativ løsning, der kan fungere for begge klubber.

Senest har Arsenal været aktive med købet af Henrikh Mkhitaryan som en del af Alexis Sanchez-salget til Manchester United.

Det forventes ikke at blive den sidste aktivitet for Arsenal i januar, eftersom den engelske storklub har holdt øje med Jonny Evans og brasilianske Malcom. Sidstnævnte får dog ikke lov til at skifte, har Bourdeaux-træner Gustavo Poyet udtalt.

Ydermere bliver Arsene Wenger ikke en skuffet mand, hvis Arsenal ikke formår at hente Pierre-Emerick Aubameyang. Det kan du læse mere om her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus