• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Kæmpetransfer på vej: Cristiano meldes fristet af Juve

Foto: Getty Images

Juventus vil hente Cristiano Ronaldo, og portugiseren selv er efter sigende fristet af et skifte til klubben fra Torino.

Af Victor Risager

Hver sommer er der rygter om Cristiano Ronaldos fremtid, og denne sommer er ikke anderledes. Den portugisiske verdensstjerne satte selv gang i rygterne efter Champions League-finalen, og siden har det været rapporteret, at Ronaldo har været utilfreds med sin kontrakt.

Nu bliver der også blevet sat navn på en af de klubber, der er meget interesseret i et erhverve Ronaldo, og det er således de italienske mestre, Juventus.

Læs også: Rygte: Ronaldos frikøbsklausul reduceret til 900 mio. kroner

Italienerne ser nemlig Real Madrid-stjernen som manden, der kan føre dem til Champions League-trofæet, de har jagtet i flere år.

Det skriver italienske Tuttosport, der samtidig mener at vide, at Ronaldo selv også er interesseret i skiftet. Han er efter sigende fristet af udfordringen om at bringe Champions League-trofæet til Italien.

Tuttosport har også rapporteret, at Juventus har sluttet fred med Ronaldos agent, Jorge Mendes, efter en årelang strid. Det var købet af Joao Cancelo, hvis agent også er Mendes, blandt andet et udtryk for.  

Historien har også nået de spanske medier, hvor Marca kan tilføje, at prisen på den 33-årige superstjerne skulle være på knap 900 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.