Video : Tipsbladet
Generelle

Brentford-manager skuffet over Bjelland-exit

Brentford FC er skuffet over at sige farvel til danske Andreas Bjelland.

Andreas Bjelland missede VM-slutrunden, og det var et ekstra stort slag for den danske midtstopper, der skulle have brugt kampene i Rusland på at vise sig frem for potentielle arbejdsgivere. 30. juni udløb Bjellands aftale med Brentford FC, og det har længe stået klart, at den ikke ville blive forlænget.

I den engelske klub har man også kendt skriften på væggen, men manager Dean Smith lægger ikke skjul på, at han er ked af ikke at have Andreas Bjelland i folden til den kommende sæson. Danskeren nåede 71 kampe for "the Bees".

- Vi er alle skuffede over, at vi ikke kunne nå frem til en ny aftale med Andreas, der har vist sine kvaliteter for os. Hans ophold var hæmmet af en alvorlig knæskade, men han kom tilbage med succes og blev en vigtig og populær spiller i truppen, siger Brentford-bossen til Ealing Times.

Det er stadig uvist, hvad fremtiden bringer for Andreas Bjelland, der blandt andet har været sat i forbindelse med FC København. Tirsdag skriver flere tyrkiske medier, at Trabzonspor har et godt øje til den 29-årige forsvarsspiller.

Selv om Andreas Bjelland har sagt farvel til Brentford FC, går klubben ikke ned på dansk islæt. Emiliano Marcondes, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Justin Shaibu, Lukas Talbro og Nikolaj Kirk er alle på kontrakt, mens Thomas Frank og Lars Friis er en del af trænerstaben og Rasmus Ankersens sportsdirektør.