• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

FCK-manager krydser fingre for Falk: Det kan blive "last minute"

FCK-manager krydser fingre for Falk: Det kan blive
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København var søndag uden både Carlos Zeca og Rasmus Falk, men det danske mandskab besejrede alligevel SønderjyskE. Mod Atalanta kan de være tilbage.

Af Kenneth Jensen

De har udgjort den centrale midtbane denne sæson, men søndag var de end ikke i truppen. Rasmus Falk og Carlos Zeca plejede skader, da FC København vandt med 3-2 over SønderjyskE, og nu er spørgsmålet så, om de bliver klar til mødet med Atalanta torsdag.

Det spørgsmål får manager Ståle Solbakken ikke svar på lige med det samme, men nordmanden har alligevel en forhåbning om, at han kan få godt nyt i løbet af ugen, når FCK skal forsøge at slå Atalanta ud og sikre sig en plads i Europa League-gruppespillet.

- Med Zeca tror jeg, afgørelsen kan komme lidt før, for enten er fremskridtene så gode, at det går godt, eller også kan vi se, det ikke går. Med Rasmus tror jeg, det kan blive last minute decision, siger Ståle Solbakken til BT.

FCK har et fint udgangspunkt med hjem til Danmark, da det blev til 0-0 ude mod Atalanta. Dermed skal FCK "bare" vinde kampen for at komme i Europa League-gruppespillet. Den kamp spilles torsdag klokken 18.30 i Telia Parken.

Ståle Solbakkens mandskab fører Superligaen med to point ned til FC Midtjylland. AaB kan dog komme á point med FCK, hvis klubben mandag aften vinder over Esbjerg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.