Video : Tipsbladet
Superliga

Kenneth Emil Petersen og Kamil Vacek udtaget til OB's U21-hold

Når OB's U21-hold senere onsdag spiller "Baltic Sea Cup", er det med både Kenneth Emil Petersen og Kamil Vacek i truppen.

Nyindkøbet Kamil Vacek mangler kampform, men kamp i benene får han formentlig senere onsdag, hvor han sammen med OB's U21-hold møder svenske Halmstad BK i en nystartet U21-turnering, der hedder Baltic Sea Cup.

Men den tidligere tjekkiske landsholdsspiller, 31 år, er ikke den eneste rutinerede spiller, der er med i truppen - det er også klubbens anfører Kenneth Emil Petersen, 33 år.

Sammen med spillere som Mathias Greve, Mathias Jørgensen og Yao Dieudonne skal de forsøge at sikre OB's U21-hold et godt udgangspunkt i den nye turnering, hvor der må være tre markspillere og en enkelt målmand i truppen, som er født før 1997.

Udover OB og Halmstad er også AaB, Pogo Szczecin og Union Berlin en del af turneringen.

For Kenneth Emil Petersen er det også en mulighed for at holde formen ved lige, efter han er blevet sat af førsteholdet.

Den rutinerede forsvarsspiller har ikke spillet de sidste par kampe for OB og var slet ikke i kamptruppen senest mod Vejle Boldklub - et opgør, som OB vandt med 2-0.

Mandag talte OB-kaptajnen ud om at blive sat af. Kenneth Emil Petersen har kontrakt med OB sæsonen ud.

OB's opgør mod Halmstad BK spilles klokken 16.00 i Odense.