• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AaB henter Lucas Andersen hjem til Aalborg

Officielt: AaB henter Lucas Andersen hjem til Aalborg
Foto: AaB

AaB forstærker sig med Lucas Andersen, der vender hjem til dansk fodbold og Aalborg efter seks år i udlandet.

Af Ole Hoffskov

AaB har fået ny nummer 10. Og det er et velkendt ansigt i det nordlige Jylland.

Med godt et døgn tilbage til transferdeadline har den nordjyske Superliga-klub præsenteret Lucas Andersen som ny mand i bolsjestriberne. Han vender hjem til AaB fra Grasshoppers i Schweiz på en lejeaftale for resten af indeværende sæson.

- At få Lucas hjem til AaB og Aalborg er et kæmpe scoop for os. Lucas’ personlighed og kreative evner på banen er velkendte for os, og så har det også været en afgørende faktor i processen, at Lucas har haft et inderligt ønske om at vende tilbage til AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde og tilføjer:

- Med Lucas får vi en spilintelligent og gennembrudsstærk profil, der kan dække de fleste offensive positioner på holdet, ligesom Lucas sin unge alder til trods også kommer med masser af erfaring på højt europæisk niveau.

- Samtidig kender Lucas vores klub ud og ind, og jeg må tilstå, at jeg næsten ikke kan vente med, at vi på ny ser Lucas bære vores trøje

Lucas Andersen nåede at spille 40 Superliga-kampe for AaB, inden han rykkede videre til AFC Ajax i 2012. Den 23-årige offensivspiller var for det meste fast mand i Grasshoppers, men han har altså vurderet, at tiden var inde til at vende hjem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus