• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Transferen er på plads: Ronnie Schwartz får to år i Silkeborg

Transferen er på plads: Ronnie Schwartz får to år i Silkeborg
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Den danske angriber får ifølge tipsbladet.dk's oplysninger to år i Silkeborg IF. Aftalen bliver officiel meget snart.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg IF er godt i gang med at lave et stort transferscoop.

Som Midtjyllands Avis kunne fortælle tidligere på dagen er den danske angriber Ronnie Schwartz ny mand i klubben fra NordicBet Ligaen.

Den 29-årige angriber har ifølge tipsbladet.dk's gennemgået sit lægetjek, og han underskriver en toårig aftale med Silkeborg.

Superliga-nedrykkerne har købt angriberen i norske Sarpsborg, hvor han har scoret otte gange i 16 kampe denne sæson. Tidligere har Schwartz været på kontrakt i Waasland-Beveren, franske Guingamp, Randers FC og AaB. Han har også haft en enkelt sæson på leje i først Brøndby og siden Esbjerg fB.

Flere Superligaklubber er på udkig efter en angriber - blandt andre AC Horsens og AGF - og på den front kan det være lidt overraskende, at en af de to klubber ikke har meldt sig på banen. SIF får en bevist målscorer i Ronnie Schwartz, og det er sådan noget, der kan være med til at bringe klubben i toppen af NordicBet Ligaen.

I Silkeborg kommer han til at nyde masser af tillid, og det kan meget vel være en af forklaringerne på, at den målfarlige spiller har valgt at skifte til Silkeborg.

Ronnie Schwartz havde halvandet år igen af sin aftale med Sarpsborg 08.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.