Transferen er på plads: Ronnie Schwartz får to år i Silkeborg
Foto: Jan Christensen / Getty Images
1. division

Transferen er på plads: Ronnie Schwartz får to år i Silkeborg

Den danske angriber får ifølge tipsbladet.dk's oplysninger to år i Silkeborg IF. Aftalen bliver officiel meget snart.

Silkeborg IF er godt i gang med at lave et stort transferscoop.

Som Midtjyllands Avis kunne fortælle tidligere på dagen er den danske angriber Ronnie Schwartz ny mand i klubben fra NordicBet Ligaen.

Den 29-årige angriber har ifølge tipsbladet.dk's gennemgået sit lægetjek, og han underskriver en toårig aftale med Silkeborg.

Superliga-nedrykkerne har købt angriberen i norske Sarpsborg, hvor han har scoret otte gange i 16 kampe denne sæson. Tidligere har Schwartz været på kontrakt i Waasland-Beveren, franske Guingamp, Randers FC og AaB. Han har også haft en enkelt sæson på leje i først Brøndby og siden Esbjerg fB.

Flere Superligaklubber er på udkig efter en angriber - blandt andre AC Horsens og AGF - og på den front kan det være lidt overraskende, at en af de to klubber ikke har meldt sig på banen. SIF får en bevist målscorer i Ronnie Schwartz, og det er sådan noget, der kan være med til at bringe klubben i toppen af NordicBet Ligaen.

I Silkeborg kommer han til at nyde masser af tillid, og det kan meget vel være en af forklaringerne på, at den målfarlige spiller har valgt at skifte til Silkeborg.

Ronnie Schwartz havde halvandet år igen af sin aftale med Sarpsborg 08.