• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Fredericia-træner håber på at beholde Anene efter nytår

Fredericia-træner håber på at beholde Anene efter nytår
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jonas Dal håber, at Chuma Anene også spiller i FC Fredericia i foråret, selv om han skifter til FC Midtjylland ved årsskiftet.

Af Victor Risager

FC Fredericia sikrede sig forleden den norske angriber Chuma Anene, men det er kun på en halvårlig aftale. Til nytår skifter han nemlig til FC Midtjylland.

Men står det til 1. divisionsklubben, kommer han ikke kun til at være i klubben indtil nytår.

Læs også: Norsk angriber på plads i FC Fredericia

FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, fortæller således til Fredericia Dagblad, at Anene i øjeblikket er langt fra at kunne spille 90 minutter, og Dal forventer ikke, at han kommer til at spille fuld tid i 2018.

Og derfor håber han også, at han har Anene til rådighed i foråret. Ellers vil det ikke give mening for dem, slår han fast.

Læs også: Graversen om Chuma-aftale: Vi kunne ikke nå at skrive med ham

- Det håber jeg da. To en halv måned er kort tid til at få ham i kampform. Vi skal kunne bruge ham i kamp, hvis det skal give mening for os. Hvis det kun handlede om, at vi skulle bringe ham i form, kunne han lige så godt være blevet i Midtjylland, for de har bedre forudsætninger for at bringe ham i form, end vi, lyder det fra Dal.

FC Fredericia har et samarbejde med FC Midtjylland, og 1. divisionsklubben kunne muligvis få glæde af Anene på en lejeaftale i foråret. De har i hvert fald allerede lejet Victor Torp, Michael Baidoo, Majrekar James og Sebastian Buch hos de danske mestre denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus