Video : Tipsbladet
Superliga

Evander undskylder: Jeg gik langt over stregen

Evander lægger sig nu fladt ned og beklager episoden med Awer Mabil i torsdagens pokalkamp.

Evander kom for alvor i centrum, da FC Midtjylland røg ud af pokalturneringen torsdag aften med et nederlag til Fremad Amager. 

Kort før tid kom brasilianeren op at skændes med holdkammeraten Awer Mabil om, hvem der skulle eksekvere et frispark tæt på mål, og da Mabil senere sparkede bolden i muren, kunne man se Evander klappe hånligt af sin australske holdkammerat. 

Nu lægger Evander sig fladt ned og siger undskyld.

Læs også:FCM-direktør efter Evanders attitude-problem: Drengene har vindervilje

- Jeg har undskyldt over for holdkammeraterne og hele staben, og samtidig undskylder jeg også over for klubben samt FC Midtjyllands fantastiske fans. Min opførsel og attitude var langt over stregen, og jeg er meget taknemlig for, at staben og holdkammeraterne accepterede min undskyldning, siger Evander til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg lavede en stor fejl, jeg fortryder den bitterligt, men med accept fra holdkammerater og stab, vil jeg nu arbejde stenhårdt for at bevise, at det var en éngangsforestilling.

Cheftræner Brian Priske fastslår, at episoden ikke får nogen konsekvenser for Evander. Han er således med i søndagens opgør på hjemmebane mod OB.

Læs også:Medie: Dommer indberetter tilråb mod FCM’ere i pokalskuffelse

- Evander har sagt undskyld til alle, og jeg er sikker på, at både han og resten af spillerne er klar over, hvor min grænse er. Både for klubben og mig som leder er det meget langt fra det, vi er og vil være, og som cheftræner er det afgørende for mig, at Evander så klart erkender sin fejl.

- Alle laver fejl, det skal der være plads til, men jeg accepterer ikke, at Evander eller andre spillere laver noget lignende igen. Han indgår i truppen til den kommende kamp mod OB på lige vilkår med de øvrige spillere. Det er min beslutning, og den er jeg helt tryg ved, lyder det fra Brian Priske.

FC Midtjylland tabte 0-1 til Fremad Amager. 

Læs også:Priske om Evanders attitude-problem: Skal helst ikke ske i vores klub

Læs også:Fremad Amager smider FC Midtjylland ud af pokalturneringen

Læs også:Tidligere Premier League-målmand træner med i FC København